Verzekeringen voor particulieren - Van Den Stockt - Wij vergelijken voor jou
Skip to main content

Particulieren

Wij vergelijken voor jou

Vragen over verzekeringen?
Of het nu gaat over het verzekeren van voertuigen, aansprakelijkheid, gezondheidsrisico’s of een overlijden. Wij helpen je graag verder. Steeds met een persoonlijke aanpak en onafhankelijk advies. Wij weten wat je nodig hebt en vergelijken voor jou!

Ga je vaak op reis?
Reizen brengt ook risico´s met zich mee en in het buitenland ben je na een ongeval of tegenslag vaak nog hulpelozer dan thuis.
Kunnen rekenen op een goede bijstandsverzekering maakt dan al gauw het verschil tussen een regelrechte ramp of een aangename vakantie.

Bij Van Den Stockt word je gehoord en krijg je een duidelijk antwoord op al je vragen, in mensentaal. Wij bieden onze klanten het beste verzekeringspakket en gaan nog een stapje verder dan onze collega’s.

Zit het even tegen?
Pech of schade?
Wij zijn 24u op 24 bereikbaar en komen persoonlijk bij je langs. We regelen alles zo snel en efficiënt mogelijk, je wordt volledig ontzorgd.
Onze medewerkers gaan zelfs mee naar de expertise om jouw belangen maximaal te verdedigen.
Jij doet de aangifte, wij doen de rest.

Lieven getuigt over onze aanpak: “Jurgen heeft ons advies gegeven hoe we ons beter konden verzekeren ook al waren we enkel een beleggingsklant. Onze samenwerking is heel correct. Het kantoor is altijd goed bereikbaar en de medewerkers zijn allemaal op de hoogte van uw dossier.”

Wij werken proactief

Ook na het afsluiten van een verzekering volgen we alles goed op. Bij onze klanten doen we op regelmatige basis een check-up.

Maak een afspraak

Openingsuren kantoor

  • maandag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur
  • dinsdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur
  • woensdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur
  • donderdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur en van 18 tot 20 uur
  • vrijdag van 9 tot 12 uur / in de namiddag enkel op afspraak

Buiten de kantooruren afspreken op kantoor of bij jou thuis om alles te bespreken kan perfect.