Bel ons: 053 - 66 47 78

Over Van den Stockt BVBA

Verzekeringen, kredieten, beleggingen en pensioenopbouw, dit zijn de pijlers waarop Van den Stockt bvba gevestigd is. Al veertig jaar lang richt onze familiezaak zich tot particulieren en KMO’s zonder maar iets aan de bestaande formule te veranderen: een persoonlijk, onafhankelijk advies in functie van de noden van de klant. Jürgen, Peter en Lieve weten hierdoor heel goed waarmee ze bezig zijn en gebruiken die kennis graag om u te helpen.

Van den Stockt bvba is niet zomaar een verzekeringsmakelaar. Zoals iedereen proberen wij onze klanten het beste verzekeringspakket aan te bieden tegen de laagste prijs, maar wij gaan hier nog een stapje verder. Als makelaar stellen wij ons garant voor de beste condities en geven zo uw verzekeringen een toegevoegde waarde. Daarnaast nemen wij, ingeval van schadebehandeling, de zorgen volledig uit uw handen: u doet de aangifte, wij doen de rest. Onze mensen houden alles in het oog en gaan zelfs mee naar de expertise om uw belangen maximaal te kunnen verdedigen. Of u uw verzekeringen bij ons persoonlijk afsluit of online via ons verzekeringsprogramma, aan de gedreven service wordt niets gewijzigd.

Een centje aan de kant leggen voor je oude dag is vandaag misschien nog belangrijker geworden dan vroeger en dat hebben we bij Van den Stockt bvba heel goed begrepen. Dankzij onze efficiënte pensioenopbouwformule knoopt u ook na uw pensioen de eindjes nog stevig aan elkaar. Van den Stockt bvba stond in 1975 eveneens aan de wieg van de Vlaamse Leencentrale die gespecialiseerd is in hypothecaire kredieten en de centralisatie van leningen. Door onze onafhankelijkheid kunnen we voor uw specifieke behoeften steeds de beste kredietmaatschappij aanspreken en de voor u meest geschikte oplossing aanbieden, een dienstverlening die ongekend is bij de grootbanken.

Openingstijden kantoor:
Maandag 9-12 en van 14-17
Dinsdag 9-12 - namiddag enkel op afspraak
Woensdag 9-12 en van 14-17
Donderdag 9-12 en van 14-17
Vrijdag 9-12 - namiddag enkel op afspraak

Indien gewenst kunt u ook buiten de kantooruren een afspraak maken of komen wij bij u langs om uw noden te bespreken. Aarzel dus niet en maak snel kennis met onze gedreven en persoonlijke aanpak.

Heeft u geld of een verzekering nodig? Praat dan eens met Van Den Stockt

Van Den Stockt Verzekeringen

Opperstraat 14
1770 Liedekerke
T. 053/664778
F. 053/662985
BE0445882175
info@vandenstockt.be

Uw privacy | Vandenstockt.be